Северна Корея възнамерява да изгради и пусне в действие своята

...
Северна Корея възнамерява да изгради и пусне в действие своята
Коментари Харесай

Северна Корея бързо изгражда първата си подводница с балистични ракети

Северна Корея има намерение да построи и пусне в деяние своята първа оперативна подводница , способна да носи балистични ракети .

Според уеб страницата " 38 North ", който се поддържа от взаимния американско-южнокорейски Център за модерни интернационалните проучвания към американския университет " Джонс Хопкинс ", сателитни фотоси, снимани на 5 ноември, демонстрират придвижване на части и съставни елементи , в това число секции от корпуса на територията на корабостроителница , която се намира на източното крайбрежие на Северна Корея, което допуска, че сега може да тече строителство на подводница клас " Симпхо ".

 Франция: Северна Корея е покрай сдобиването с балистични ракети с отдалечен обхват
Франция: Северна Корея е покрай сдобиването с балистични ракети с отдалечен обхват

" Положението е извънредно съществено "

През последните седмици американското разузнаване ревизира спекулациите за строителството на бойна подводница в Северна Корея. Ако бъде издигната, подводницата " Симпхо " ще бъде най-големият кораб, който в миналото е бил построяван за потребностите на военноморските сили на Северна Корея от времето на фрегатите клас " Наджин ".

Американските управляващи са следили дейностите на подводниците на Северна Корея през последните месеци. Според СиЕнЕн в Жълто море, което се намира сред Китай и Корейския полуостров, е работила подводница на Северна Корея, до момента в който други две подводници клас " Ромео " са били засечени край японски води през юли.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР