Северна Корея трябва да знае, че цената на агресията е

...
Северна Корея трябва да знае, че цената на агресията е
Коментари Харесай

Цената на агресията е унищожение, предупреди Маккейн Северна Корея

Северна Корея би трябвало да знае, че цената на експанзията е заличаване на страната. За това предизвести американският сенатор и началник на комисията по въоръжени сили Джон Маккейн, представен от CNN.

Той настоя Съединени американски щати да засилят натиска си над Пхенян и да изяснят на водача Ким чен Ун какво ще последва след провокациите му.

Сенаторът от Аризона упорства за тактика за КНДР, която включва обсъждане разполагането на нуклеарни оръжия на Корейския полуостров. Също по този начин би трябвало да се ускори натискът над Китай, уверен е той.

 НАТО:
НАТО: " Безразсъдното държание " на Северна Корея е световна опасност

НАТО не е директно забъркана в рецесията

Това съобщи той в първото си телевизионно изявление, откакто бе диагностициран с рак през юли.

" Безразсъдното държание " на Северна Корея е световна опасност и се изисква световен отговор. Това съобщи по-рано генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

НАТО не е директно забъркана в рецесията , която се нажежи след шестия и най-мощен нуклеарен тест на Северна Корея преди седмица, само че неведнъж приканва КНДР да изостави нуклеарната и ракетната си стратегия.

Запитан дали офанзива против американската територия Гуам ще задейства Член 5 от Северноатлантическия контракт, който изисква всички страни членки да се защитят, Столтенберг отговори: " Няма да злоупотребявам дали Член 5 ще бъде прибавен при такава обстановка ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР