Северна Корея ще разположи отново военни в района на Кесон

...
Северна Корея ще разположи отново военни в района на Кесон
Коментари Харесай

Северна Корея с нова маневра за подготовка за военни действия с Южна Корея

Северна Корея ще разположи още веднъж военни в региона на Кесон и покрайнините на планините Киманган на границата с Южна Корея, се споделя в изказване на генералния щаб на КНДР, оповестено от Централната телеграфна организация на Северна Корея (CTAC).
" В туристическата зона на Кимгансан и индустриалната зона на Кесон, които са обект на суверенитета на нашата република, ще бъдат ситуирани елементи на полковете ни и нужните огневи елементи, с цел да изпълнят дилемите си по отбраната им ", съобщи представителят на генералния щаб на КНДР.
Северна Корея взриви офиса за връзка с Южна Корея в граничния град Кесон, разгласи Южна Корея след дни на все по-бурна реторика от Пхенян.
" Северна Корея взриви Службата за връзка в Кесон в 14:49 (бел. ред. - на 16 юни) ", се споделя в известието на службата на представителя на министерството, което се занимава с междукорейските връзки.
По-рано организация Йонхап заяви, че в граничния град Кесон в Северна Корея се вижда дирек пушек, чула се и детонация, напомня БГНЕС.
Инцидентът е на фона на изказване на Пхенян за проектите да върне свои военни елементи в региони, от които са изтеглени войски в сходство с междукорейските съглашения.
Кесон, ситуиран на по-малко от 50 километра от Сеул, се смята за едно от главните посоки за напредването на севернокорейските войски на юг при положение на военни дейности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР