Северна Корея поднови атаката си срещу президента Тръмп, след като

...
Северна Корея поднови атаката си срещу президента Тръмп, след като
Коментари Харесай

Северна Корея поднови атаката срещу Доналд Тръмп

Северна Корея възобнови офанзивата си против президента Тръмп, откакто той на собствен ред заплаши Пхенян с военни дейности, оповестиха от Би Би Си, представени от БГНЕС.
Външното министерство съобщи, че в случай че господин Тръмп е конфронтационен, той „ в действителност би трябвало да бъде диагностициран с наново проявяване на старческа уязвимост “.
Северна Корея за пръв път назова Тръмп остарял и слаб през 2017 година.
За първи път от повече от година Пхенян е намерено сериозен към Доналд Тръмп. Напоследък обаче има нарастване на враждебния език, защото договарянията са в застой.
На срещата на върха на НАТО във Англия във вторник Тръмп назова севернокорейския водач Ким Чен Ун "Ракетен човек ".
Той сподели още, че Съединени американски щати си резервират правото да употребяват военна мощ против Пхенян.
Оксфордският речник на британския език дефинира терминът, употребен от Пхенян за Доналд Тръмп - „ dotard”, като "стар човек, изключително подобен, който е станал слаб или изкуфял ".
В изказване, направено от държавната осведомителна организация на Северна Корея, заместител министърът на външните работи предизвести, че "войната на думи " от преди две години може да се възобнови.
През 2017 година двамата водачи се атакувах словесно като Тръмп назова Ким Чен Ун „ дребен ракетен човек “ и „ вманиачен “, а Ким в отговор назова президента на Съединени американски щати „ умствено смутен дъртак “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР