Северна Корея планира да предприеме твърда политика към САЩ, която

...
Северна Корея планира да предприеме твърда политика към САЩ, която
Коментари Харесай

Коледният подарък на КНДР може да бъде нова твърда политика към САЩ

Северна Корея възнамерява да предприеме твърда политика към Съединени американски щати , която ще включва преустановяване на диалозите за нуклеарно разоръжаване на тоталитарната страна на фона на схващанията, че президентът Доналд Тръмп е уязвим политически.

Това заяви пред Си Ен Ен източник, осведомен с мисленото на висшето управление на КНДР.
 Вашингтон може да заплати скъпо за рецензиите си, заплаши КНДР
Вашингтон може да заплати скъпо за рецензиите си, заплаши КНДР

Критиката във връзка със спазването на правата на индивида в КНДР единствено ускорява " към този момент напрегнатата обстановка "

Източникът сподели, че тази нова политика евентуално е по този начин нареченият " коледен подарък " , оповестено от представител на азиатската страна по-рано този месец. Очаква се политиката да включва преустановяване на договарянията с Вашингтон и затвърждаване на статута на Пехнян на нуклеарна страна. Пхенян също повече няма да упорства за намаляване на глобите като инструмент за реализиране на икономическо развиване нито в кратковременен, нито в дълготраен проект, а вместо това ще ускори уговорката си за използване на държавната идеология на самодостатъчност, позната като чучхе.

Лидерът на страната Ким Чен-ун разгласи през 2018 година, че КНДР е " приключила " създаването на нуклеарни оръжия и даде обещание да се концентрира единствено върху икономическото развиване и виталния стандарт на народа.
 Тръмп: Следим деликатно Северна Корея
Тръмп: Следим деликатно Северна Корея

След последните ракетни проби на Пхенян

Не е ясно по какъв начин Тръмп и администрацията му ще отговорят на сходно решение.

Източникът сподели още, че Ким се чака да предприеме метод " изчакай и виж ". Това се основава на усещането, че Тръмп политически е уязвим поради импийчмънта и президентските избори през 2020 година

Междувременно АП оповестява, базирайки се на сателитни фотоси на Planet Labs, че Северна Корея строи нова структура в цех , където страната създава военно съоръжение, употребявано за изстрелване на далекобойни ракети.
 Нов ракетен тест в Северна Корея?
Нов ракетен тест в Северна Корея?

Активност е записана на полигона
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР