Северна Корея отново направи ракетни изпитания - само няколко дни,

...
Северна Корея отново направи ракетни изпитания - само няколко дни,
Коментари Харесай

Северна Корея отново направи ракети изпитания

Северна Корея още веднъж направи ракетни тествания - единствено няколко дни, откакто тества поредна порция ракети, съобщи БГНЕС
Новите ракетни тествания на Северна Корея не са засегнали директно Япония. В рамките на нейната територия и изключителната ѝ икономическа зона не са регистрирани полети на балистични ракети, заяви телевизионният канал NHK, като цитира японското министерство на защитата.
Военното министерство в Токио е провело среща, с цел да се опита да проучва вида ракети, изстреляни от Северна Корея. Към кабинета на министър-председателя е основан щаб, който събира информация, обвързвана с изстрелванията на ракети от КНДР.
В ранните часове на деня в сряда Северна Корея изстреля няколко ракети от към момента незнаен вид в региона на полуостров Ходо. По данни на американския телевезионен канал АВС, който цитира свои източници, става въпрос за балистични ракети. Новината беше доказана и от министерството на защитата на Южна Корея, съгласно което ракетите са прелетели сред 240 и 330 км на дребна височина.
На 25 юли Пхенян извърши тествания на две ръководени ракети с дребен обхват, откакто Съединени американски щати и Южна Корея отхвърлиха да изпълнят настояването на комунистическата страна за анулация на взаимните годишни военни учения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР