Северна Корея няма никакво намерение да спира ядрената и ракетната

...
Северна Корея няма никакво намерение да спира ядрената и ракетната
Коментари Харесай

Северна Корея няма да спира ядрената си програма, докато САЩ я изнудват

Северна Корея няма никакво желание да стопира нуклеарната и ракетната си стратегии, до момента в който Съединени американски щати и техните съдружници не престават с " изнудванията и военните маневри ", се споделя в известие на севернокорейската държавна организация KCNA, оповестено в събота, написа американското издание Washington Examiner, представено от " Фокус ".

Според заявката от Корейската централна новинарска организация, страната " продължава да уголемява опциите си за самоотбрана и превантивни удари с нуклеарно оръжие ", макар " продължаващата нуклеарна опасност, изнудвания и военни маневри " на Съединени американски щати и " техните васални сили ".

Там се споделя още, че американския президент Доналд Тръмп е заплашил Пхенян с предпазен удар, както и че Северна Корея е " безспорна стратегическа страна и нуклеарна мощ ".

" Не очаквайте смяна в нашата политика ", декларират от севернокорейската организация. " Съществуването ни като непобедима мощ не може да бъде подкопано, нито изкоренено ".

От KCNA прибавят още, че " Северна Корея е виновна нуклеарна страна, която ще продължи исторически си път по посока на независимостта ".

Пхенян продължи да организира нуклеарни и ракетни тествания тази година, макар разширените от Организация на обединените нации наказания против страната. От администрацията на Тръмп не отхвърлят, че обмислят военна алтернатива по отношение на Северно Корея, само че единствено като най-краен вид.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР