Северна Корея не е прекратила ядрената и ракетната си програма

...
Северна Корея не е прекратила ядрената и ракетната си програма
Коментари Харесай

Северна Корея не е прекратила ядрената и ракетната си програма

Северна Корея не е прекратила нуклеарната и ракетната си стратегия в нарушаване на глобите на Организация на обединените нации. Това се споделя в конфиденциален отчет на Организация на обединените нации, представен от Ройтерс.
Докладът от самостоятелни специалисти, които наблюдават използването на глобите на Организация на обединените нации, е връчен на комисията за наказания против КНДР към Съвета за сигурност нощес.
Северна Корея " не е спряла нуклеарната и ракетната си стратегия и продължава да нарушава резолюциите на Съвета за сигурност посредством доста увеличение на противозаконните прехвърляния на петролни артикули от транспортен съд на транспортен съд, както и сходни прехвърляния на въглища през 2018 година ", пишат специалисти в отчета от 149 страници.
В отчета се споделя още, че КНДР поддържа военно съдействие със Сирия и се пробва да продаде оръжия на шиитските бунтовници хуси в Йемен.
Пхенян е нарушил и възбрана в текстилния бранш като е изнесъл артикули за повече от 100 милиона $ сред октомври 2017 и март 2018 година в Китай, Гана, Индия, Мексико, Шри Ланка, Тайланд, Турция и Уругвай.
Докладът идва в миг, когато Русия и Китай оферират Съветът за сигурност да разиска намаляване на глобите против Северна Корея, откакто президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и водачът на КНДР Ким Чен-ун се срещнаха за пръв път през юни и Ким даде обещание да работи за денуклеаризация на страната си, отбелязва Ройтерс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР