Северна Корея изстреля няколко ракети, съобщиха военните от Южна Корея.

...
Северна Корея изстреля няколко ракети, съобщиха военните от Южна Корея.
Коментари Харесай

Северна Корея отново изстреля няколко ракети

Северна Корея изстреля няколко ракети, оповестиха военните от Южна Корея. Това стана в миг, в който американски делегат посети Сеул за разискване по какъв начин да се откри излаз от задънената улица, в която попаднаха договарянията с Пхенян за нуклеарната стратегия.
" Северна Корея е изстреляла неидентифицирани ракети на изток ", се споделя в изказването на началник на началник-щабовете на Южна Корея.
Изстрелването стана единствено няколко дни, откакто Северна Корея извърши военна подготовка и изстреля няколко ракети, като най-малко една от тях беше ракета с дребен обхват.
Също по този начин това се случи единствено няколко часа, откакто специфичният представител на Съединени американски щати за Северна Корея Стивън Бийгън дойде в Сеул късно в сряда за диалози с южнокорейските чиновници за метода на съдружниците към Пхенян.
Това е първото посещаване на Бийгън в Сеул след срещата на върха в Ханой сред американския президент Доналд Тръмп и водача на Северна Корея Кинг Чен Ун, която приключи без никакъв резултат, съобщи БГНЕС.
" Все още проучваме дали става дума за една или зя няколко ракети ", съобщи пред Агенция Франс Прес представителят на съвета на началник-щабовете в Сеул Ким Джон Рак.
Пхенян, Сеул и Вашингтон се въздържат да разгласят изстреляния в събота обект като ракета, което би могло да заплаши дипломатическите старания, защото би било нарушаване на резолюциите на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, както и обещанието на Ким за заледяване на ракетни проби на далечни дистанции.
Пхенян заяви, че в съботните учения са взели участие многочислени " ракетни установки и тактически направлявани оръжия ".
Но специалисти споделиха, че Северна Корея е изстреляла най-малко една ракета с дребен обхват на деяние, която – съгласно информация на профилирания уебсайт 38 North, е била „ непосредствено импортирана “ създадена в Русия „ Искандер “. „ Ако Северна Корея внася ракети „ Искандер “ от Русия, „ тя има дарба да транспортира бойни глави с огромна акуратност до цели в Южна Корея “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР