Северна Корея изрази в събота подкрепата си за китайското законодателство

...
Северна Корея изрази в събота подкрепата си за китайското законодателство
Коментари Харесай

Китай с мощна подкрепа от Северна Корея

Северна Корея изрази в събота поддръжката си за китайското законодателство за национална сигурност, като съобщи, че това е законна стъпка за отбрана на сигурността на страната. „ Тъй като Хонконг е проблем, който се отнася напълно за вътрешните работи на Китай, другите страни нямат думата по въпроса ", заяви представител на външното министерство на КНДР. Ние изрично се противопоставяме и отхвърляме външната интервенция, която е в ущърб на сигурността и общественото и икономическото развиване на Хонконг. "

Хонконг предизвести Съединени американски щати да не се включват във вътрешния спор по отношение на новите закони за национална сигурност, които се постановат от Китай, и предизвести, че анулацията на специфичния статут на финансовия хъб според американския закон може да отскочи съществено към американската стопанска система.

" Всякакви наказания са нож с две остриета, който освен ще навреди на ползите на Хонконг, само че и доста на тези на Съединени американски щати ", съобщи държавното управление на Хонконг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР