Северна Корея е готова да живее още сто години с

...
Северна Корея е готова да живее още сто години с
Коментари Харесай

КНДР готова да живее още 100 г. с международните санкции

Северна Корея е подготвена да живее още 100 години с интернационалните наказания, написа локалният вестник Rodong Sinmunм, представен от южнокорейската медия " Йонхап ".

Отправяйки рецензия към наложените от интернационалната общественост стопански наказания поради Съединени американски щати, органът на ръководещата Корейска работническа партия упрекна " враговете " на КНДР за използването на " смъртоносна " обсада против страната като последна мярка.

 КНДР има сред 20 и 60 нуклеарни бомби
КНДР има сред 20 и 60 нуклеарни бомби

За първи път Сеул обществено разкрива размера на нуклеарния боеприпас на КНДР

Но севернокорейците, въоръжени с духа на самостоятелността, ще преодолеят интернационалните наказания, даже и да траят през последните 10 или 100 г ., написа вестникът в материал на редакцията.

" Враговете ни постановат смъртоносна обсада като последна мярка , откакто опитът им да задушат КНДР с военна мощ се провали ", добавя вестникът.

 КНДР и Република Корея със стъпка към дълготраен мир на Корейския полуостров Обновена
КНДР и Република Корея със стъпка към дълготраен мир на Корейския полуостров

Споразумението беше подписано по време на гала в държавната резиденция Paekhwawon в Пхенян

" Нека им позволим да се придържат към глобите през идващите 10 или 100 година Ние в последна сметка ще преодолеем всички наказания и компликации, с цел да изплуваме като най-голямата международна мощ и социалистически парадайс. Това е решителността на народа ни ", заканва се изданието.

Rodong Sinmun приканва народа на КНДР да се бори за автономия и стопански напредък и без значение да създава севернокорейски технологии.

 КНДР и Република Корея откриха бюро за 24-часова връзка в Кесон
КНДР и Република Корея откриха бюро за 24-часова връзка в Кесон

Бюрото има за цел по-добра връзка сред двете страни

Статията е оповестена след тристранна среща на КНДР, Китай и Русия, която прикани Съединени американски щати да смекчат икономическите наказания в подмяна ограничения от Пхенян за нуклеарно разоръжаване.

Междувременно стана ясно, че водачът на КНДР Ким Чен-ун е изпратил депеша до съветския президент Владимир Путин по случай 70-ата годишнина от установяването на дипломатически връзки сред страните им.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР