Северна Гърция се връща към нормалното си ежедневие след потопа,

...
Северна Гърция се връща към нормалното си ежедневие след потопа,
Коментари Харесай

Хаос на къмпинга в Каламици след наводнението

Северна Гърция се връща към естественото си всекидневие след потопа, който наводни къщи, хотели и къмпинги. След първичните страсти, туристи се оплакват от липса на организация в един от най-пострадалите къмпинги в Каламици.

Наши сънародници се обръщат за помощ към консулството ни в Солун. Всеки, който е потърсил помощ, е получил такава, настояват оттова.

За облекчение на наши сънародници има и информация на страницата на Министерство на външните работи. Много хора звънят с въпрос дали да тръгнат на отмора.

На третия ден след потопа, в къмпинга царува безпорядък. Екипът ни не е позволен зад регистратурата, само че туристи ни изпращат фотоси от вътрешната страна. Няма ред нито към караваните, нито на плажа, който е потопен в нечистотия.

Вече трети ден Димитър от Хасково прекарва ваканцията си в ролята на автомонтьор.

Чуди се за какво, когато паркингът е почнал да се наводнява, не са предизвестили хората да си махнат колите.

Заради наводнението, магазинът в къмпинга не работи и хората вървят за храна в прилежащите села.

По-голямата част от къмпингуващите към момента са там, тъй като няма по какъв начин да се приберат, а локалните разчистват домовете си след пороя, сушат или изхвърлят мебелировка. На няколко километра от Каламици изискванията са годни за плаж.

Няколко рекомендации отвън обстановката с наводненията.

Ако пътувате в Гърция, пазете прецизно персоналните си документи, тъй като има доста обири за продажба. Не качвайте никого на стоп, тъй като може да се окаже емигрант. Спазвайте разпоредбите на пътищата, тъй като санкциите в Гърция са огромни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР