Северин Красимиров ще бъде прехвърлен от Германия до България със

...
Северин Красимиров ще бъде прехвърлен от Германия до България със
Коментари Харесай

Отцепват два реда седалки в самолета заради Северин

Северин Красимиров ще бъде трансфериран от Германия до България със аероплан, а тук го чака много уютна килия.

Трансферът трябваше да се реализира още този уикенд, когато е най-скорошния полет от Хамбург за България. Това обаче няма да се случи, тъй като е нужно да се заемат повече места в машината, а всички полети за събота и неделя към този момент са резервирани от дълго време.

Затова Северин ще пътува с цивилен полет, само че с цел да се обезпечи сигурността на пасажерите, за него ще бъдат отцепени последните два реда на самолета, обясниха осведомени, представени от в. Монитор.

Заедно със Северин ще пътуват представители на немската правосъдна защита, които би трябвало да предадат обвинения на наши гардове на българското летище. От там Северин ще бъде трансфериран в следствения арест в Русе, където се води следствието против него. Веднага щом дойде у нас ще му бъдат повдигнати и двете обвинявания - за обезчестяване и съзнателно ликвидиране, които до този момента са му предявени единствено задочно. След това стартира да тече 72-часов период, в който Красимиров ще бъде изправен пред Окръжния съд в Русе, с цел да му бъде избрана мярка за неотклонение. По непотвърдена информация прокуратурата ще упорства за непрекъснато задържане под стража.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР