Северин Красимиров, обвинен за изнасилване и за убийство по особено

...
Северин Красимиров, обвинен за изнасилване и за убийство по особено
Коментари Харесай

Северин Красимиров остава в ареста

Северин Красимиров, упрекнат за обезчестяване и за ликвидиране по изключително непосилен метод и с особена свирепост на 30-годишната Виктория Маринова - административен шеф на TVN и водеща на предаване, остава за непрекъснато в ареста. Това дефинира през днешния ден Окръжният съд в Русе, откакто прокуратурата изиска най-тежката мярка за неотклонение. Определението на съда може да се апелира в тридневен период пред Великотърновския апелативен съд.

Престъплението бе осъществено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше намерено в ранния следобяд в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе арестуван 21-годишният Северин Красимиров от Русе. Той бе екстрадиран в България на 17 октомври /сряда/ вечерта, а през вчерашния ден бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.

В началото на съвещанието служебният юрист на Северин Иван Дойнов изиска делото да се гледа при закрити врата, само че съдът реши, че настояването е безпричинно.

Красимиров е на 21 години и има начално обучение, защото няма приключен 8 клас, стана ясно по време на съвещанието.
Окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев и прокурор Кремена Колицова обявиха, че са налице всички предпоставки за взимане на най-тежката мярка за неотклонение на обвинения. Северин съобщи, че е вярно, че прокуратурата желае да бъде арестуван.

Прокурор Колицова изясни, че от данните по делото може да се направи обосновано догатки, че Красимиров е направил закононарушенията, в които е упрекнат. За това сочели и част от неговите показания. Както и че има заплаха той да се укрие.

Красимиров е удостоверил, че е бил на мястото на закононарушението и че е нанесъл удари по лицето и главата на потърпевшата, както и че е заровил телефона й. По данни на очевидци Северин декларирал пред тях, че е изнасилил и блъснал някакво момиче.
Служебният бранител Дойнов изясни пред съда, че Красимиров има основателни терзания за личния си живот, по тази причина е добре той да бъде арестуван за непрекъснато в ареста.

Не мога да допускам, че аз съм го направил. Съжалявам, сподели Северин Красимиров преди началото на съвещанието пред публицисти. Виновен съм, добави той и сподели, че ще одобри всяка присъда от съда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР