Северин Красимиров, който на 6 октомври миналата година изнасили и

...
Северин Красимиров, който на 6 октомври миналата година изнасили и
Коментари Харесай

Северин Красимиров не обжалва присъдата си от 30 години затвор

Северин Красимиров, който на 6 октомври предходната година изнасили и умъртви телевизионната водеща Виктория Маринова приема наложеното му от Окръжния съд в Русе наказване и няма да апелира присъдата си, заяви русенската телевизия TVN, в която работеше убитата млада жена.

До приключването на законоустановения период отбраната на 21-годишния ром не е внесла в Апелативния съд във Велико Търново тъжба по постановената присъда.

На 22 април състав на Окръжния съд в Русе призна Красимиров за отговорен в осъществяването на три закононарушения - съзнателно ликвидиране, обезчестяване и блудничество и го осъди на 30 години затвор при първичен непоколебим режим. Подсъдимият изиска скъсен развой и по този начин на процедура се избави от най-тежкото наказване - пожизнен затвор без право на подмяна.

Служебният му бранител даже изиска по-лека присъда. Според него имало превес на смекчаващите виновността условия и поради това наказването трябвало да бъде в по-нисък размер.

"За положително или за неприятно, това е законът. Сила да погледна Северин имам. За страдание, това няма да промени нищо. Единственото, което ще стане, е, че ще преживея отначало целия този смут отначало. Не мисля, че щях да реализира нещо. Нито един човешки живот не коства 30 години. Присъдите по трите обвинявания можеха и би трябвало да бъдат повече. Но би трябвало да се замислим и ние като общество какво ще реализираме. Ще му дадат 100-200 години, само че въпросът, който задавам, е какво ще се промени. Дали единствено годините са отмъщение, този човек би трябвало да бъде превъзпитан по някакъв метод ", съобщи след произнасянето на присъдата някогашният брачен партньор и татко на дъщеричката на Виктория - Свилен Максимов. Той е и притежател на телевизия TVN.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР