Северен поток-2 и Турски поток ще заработят въпреки американските санкции,

...
Северен поток-2 и Турски поток ще заработят въпреки американските санкции,
Коментари Харесай

Кремъл отговори какво ще се случи с европейските газопроводи след американските санкции

" Северен поток-2 " и " Турски поток " ще проработят макар американските наказания, съобщи съветският външен министър Сергей Лавров през днешния ден, представен от интернационалните организации.
В петък президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп подписа закон за налагане на наказания на компании, полагащи тръби за газопровода " Северен поток-2 ", вследствие на което една от фирмите подизпълнител на " Северен поток-2 " приключи работа по плана до изясняването на обстановката. 

Целта на " Северен поток-2 " е да удвои газовия потенциал на северния газопровод към Германия " Северен поток ". 

Русия ще откри метод да отговори на американските наказания без да търпи вреди, даде още да се разбере Лавров.

Москва е подготвена и да показва ракетата " Сармат " на Съединени американски щати, сподели съветският външен министър в ефира на държавната телевизия.
Лавров заяви също, че американският президент е изпратил малко писмо до съветския си сътрудник Владимир Путин по въпроса за Договора за ликвидирането на ракетите със междинен и по-малък обхват.
" Американският президент Доналд Тръмп изпрати малко писмо, в което споделя, че те са подготвени да продължат търсенето на способи за превъзмогване на проблемите в нашите връзки ", съобщи съветският външен министър.
Писмото на Тръмп било в отговор на предлагането на Путин да бъде натрапен мораториум върху създаването на ракети, които са неразрешени от контракта.
През август Съединени американски щати публично напуснаха съглашението с аргумента, че Русия го нарушава и към този момент е разположила вид неразрешена ракета - обвиняване, което Кремъл отхвърли.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР