Северен поток 1 и Северен поток 2 технически могат да

...
Северен поток 1 и Северен поток 2 технически могат да
Коментари Харесай

Русия: Газопроводите Северен поток 1 и 2 могат да бъдат поправени

" Северен поток 1 " и " Северен поток 2 " механически могат да бъдат ремонтирани, само че това ще отнеме доста време и пари . На първо място Русия има намерение да разбере кой е отговорен за саботажа на тръбопроводите, като Москва допуска авансово, че " интерес към това имат Съединени американски щати, Украйна и Полша " . Това съобщи вицепремиерът на Русия Александър Новак в ефира на телевизионния канал " Россия-1 " в изявление за предаването " Москва. Кремъл. Путин ", представен от ТАСС.

" Никога не е имало такива повреди. Разбира се, има механически благоприятни условия за възобновяване на инфраструктурата, належащо е време и съответните средства. Сигурен съм, че ще се намерят подобаващи благоприятни условия ", сподели той.

" Днес ние изхождаме от обстоятелството, че е належащо на първо място да разберем кой е направил това и сме сигурни, че някои страни, които преди този момент са изразявали своята публична позиция, са Както Съединени американски щати, по този начин и Украйна, а Полша по едно време говореха за това, че " тази инфраструктура няма да проработи, те ще създадат всичко за това ", тъй че, несъмнено, това би трябвало да се прегледа съществено ", добави Новак.
 Forbes: Полски политик благодари на Съединени американски щати за... саботажа на Северен поток 1 и 2
Forbes: Полски политик благодари на Съединени американски щати за... саботажа на Северен поток 1 и 2

Официална Варшава не поддържа това изказване

Във вторник Nord Stream AG заяви за " " на 26 септември на три от линиите на морските газопроводи " Северен поток 1 " и " Северен поток 2 ". Първото приключване беше намерено при " Северен поток 2 " покрай датския остров Борнхолм. Тогава бяха регистрирани две приключвания на Северен поток. Датската енергийна организация осведоми, че огромно количество газ е навлязло в морето. На самолети и кораби е неразрешено да се доближават до мястото на произшествия на по-близо от пет морски благи.

По-късно шведски сеизмолози прецизираха, че на 26 септември са регистрирани. Ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, като уточни, че всяко съзнателно нарушение на европейската енергийна инфраструктура е недопустимо и ще докара до най-решителни реакции.

, че " Северен поток 1 " може да остане негоден вечно, откакто бяха открити огромни течове както от него, по този начин и от " Северен поток 2 " в Балтийско море, оповестява " Ройтерс ", базирайки се на немския ежедневник " Тагесшпигел ".

Причината е, че в случай че течовете в двете тръби на " Северен поток 1 " не бъдат отстранени бързо, огромни количества солена морска вода ще обхванат в тръбопроводите и ще причинят разяждане.

На 1 октомври, че един от двата спукани тръбопровода в Балтийско море наподобява е спрял да изпуска природен газ, заяви АП.

В " Туитър " организацията заяви, че компанията, ръководеща " Северен поток 2 ", е получила информация, че налягането наподобява се е нормализирало, което демонстрира, че газът към този момент не изтича от тръбопровода.
 Украински специалист упреква Русия за повредата със
Украински специалист упреква Русия за повредата със " Северен поток "

Москва е уверена, че става въпрос за бойкот на Запада
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР