Севелин Николов - внук на директорката на училището на Йоан

...
Севелин Николов - внук на директорката на училището на Йоан
Коментари Харесай

Зловещи разкрития! Севелин, който закла брутално баща си: Не е е като по филмите. По-трудно е

Севелин Николов - внук на директорката на учебното заведение на Йоан Матев, се нахъсвал с плесници, преди да заколи личния си татко, написа " Телеграф ".

``
реклама

Минути преди убийството при започване на ноември предходната година той предиздвикал собствен другар да го удари, преди да се качи в дома на татко си Жоро Николов и да го намушка 21 пъти, излиза наяве от обвинителния акт на младия мъж. От него излиза наяве също, че най-малко двама души са знаели за желанието му да убие татко си, само че не са създали нищо, с цел да го спрат.

Зверството е осъществено през нощта на 4.11 м.г. Севелин умъртвил татко си в дома му в Павлово с кухненския нож. Часове преди този момент се отбил в дома му в Павлово. След 20-тина минути слязъл с плик и се похвалил, че татко му му дал домашни суджуци. След това часове наред се наливал с бира, пушил марихуана, шмъркал амфети с другари. Малко след среднощ в фамилната къща, където Севелин живеел в с. Мало Бучино, оставил нож на дивана, където седяла приятелката му Ива, и невъзмутимо и споделил, че довечера счита да убие татко си. Тя му споделила - " Не прави тъпотии, ще си провалиш живота. Тоя отсякъл: " Не, решил съм. " След това слязъл на долния етаж и си облякъл остарял спортен екип. В това време пристигнал негов другар - Йоан Алексиев, и заварил Севелин да поставя в черна раница суичър, в който увил нож. След това Йоан, Севелин, Ива и още един другар от компанията се качили в БМВ-тона Алексиев и тръгнали към квартирата на собствен прочут - Петър в " Манастирски ливади ". Там отново пушили и пили. Около 2 часа Севелин помолил Алексиев да го закара до дома на татко му.

Спрели покрай жилището. Севелин споделил на водача да загаси фаровете. След това си облякъл суичъра, обул кецове, поставил на ръцете си черни гумирани строителни ръкавици и взел ножа. След това помолил приятеля си да му бие плесници. После тръгнал, само че по-късно се върнал, тъй като пред блока на татко му имало хора. Изчакал малко и отново тръгнал. Качил се на 5-тия етаж, позвънил на звънеца. Жоро му отворил. Последвала кавга, обиди. Сборичкали се. Жоро паднал на земята и при ставането му Севелин извадил ножа и почнал да го ръга, където свари. Когато се уверил, че татко му е мъртъв, затворил вратата и избягал. Като минал през едно мостче, счупил ножа и го хвърлил в Боянската река, облеклата също.

Върнал се в колата задъхан и споделил на Алексиев: " Братле, не е е като по филмите. По-трудно е. Трябваше повече от веднъж.. "

Тръгнали назад към компанията и по пътя споделил, че не може да повярва, че го е направил и му било олекнало. Вече било към 4ч сутринта, когато се присъденили към компанията.

Севелин разказал какво е направил - че отървал брат си и майка си. " Свърши се. Сега към този момент съм спокоен. " След това Севелин, Ива и различен техен другар - Атанас, тръгнали назад към Мало Бучино, където тримата се разбрали какво да лъжат пред полицията, а най-после легнали да спят.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР