Севдалина Спасова, която изпълнява със съпруга си Валентин, обичаната песен

...
Севдалина Спасова, която изпълнява със съпруга си Валентин, обичаната песен
Коментари Харесай

Севдалина Спасова припаднала на „Пирин фолк”

Севдалина Спасова, която извършва със брачна половинка си Валентин, обичаната ария " Сине, сине ” си е тръгнала малко преди рецитала си на сцената на 30-ото юбилейно издание на фестивала " Пирин фолк ”.

Певицата, която бе и в журито на музикалното събитие на сезона, се почувствала зле и със брачна половинка й Валентин решили, че е по-добре да се приберат. Според очевидци, тя е колабирала по време на генералната подготовка. Най-вероятно припадъка е предизвикан от жестоката горещина в Сандански.

Затова певицата пропусна присъединяване си в програмата на фестивала. След появяването на този слух, в музикалните среди незабавно се напомни, че през февруари  Севдалина постъпи в болница в Дупница , поради неразположение. Причината не е ковид, защото подобен не бил открит, тя и била имунизирана. Два дни преди да постъпи в болничното заведение, Севдалина изгубила вкус и отслабнала. За благополучие обичаната певица се възвърне бързо.

Голямото събитие на юбилейното издание на фестивала бе изявата на Сашка Васева.  Публиката слуша със спотаен мирис осъществяването й на " Зелените очи ”, а след края му, стана на крайници и в продължение на минути приветства незрящата певица. Това е първото излизане на сцената на Сашка Васева откакто претърпя интервенция в Германия, поради израстък в мозъка, а по-късно се подложи на дълготрайно лекуване. Тъй като към момента се възвръща, Сашка пя на фестивала, седнала на стол, а младежи от ансамбъла, който бе до нея, й оказа помощ да се качи и по-късно да слезе от сцената. 

" Благодарим ти за упорития дух, който имаш! Да дойдеш на 30-ото издание на " Пирин фолк ”. Прекрасната Сашка Васева с една от емблематичните песни, с която покори толкоз доста сърца, само че и публиката на " Пирин фолк ”, съобщи водещият след края на осъществяването й, написа Hotarena.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР