СЕУЛ, Южна Корея - Малката дъщеря на севернокорейския лидер Ким

...
СЕУЛ, Южна Корея - Малката дъщеря на севернокорейския лидер Ким
Коментари Харесай

Дъщерята на Ким Чен Ун се смята за следващият лидер на Северна Корея. Корея

СЕУЛ, Южна Корея - Малката щерка на севернокорейския водач Ким Чен Ун се счита за евентуален правоприемник на татко си, заяви шпионската организация на Южна Корея в четвъртък, първата сходна оценка на предтийнейджърката, която беше показана на външния свят доскоро повече от година.

Имаше натоварен външен спор и спекулации за нея, съгласно сведенията, на към 10 години и на име Джу Ае, откогато направи първата си обществена поява през ноември 2022 година, когато наблюдаваше тестово изстрелване на ракета с огромен обхват с татко си.

Оттогава момичето съпровожда татко си на голям брой огромни публични събития, като държавните медии я назовават ​​„ най-обичаното “ или „ уважаваното “ дете на Ким Чен Ун и пускат фрагменти и фотоси, доказващи възходящата й политическа позиция и непосредственост с нея татко.

Висш военачалник коленичи и й прошепна, когато тя пляскаше, до момента в който гледаше боен церемониал на VIP естрада за наблюдаване през септември. Тя беше снимана да стои пред татко си в един миг по време на по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР