СЕУЛ, Южна Корея (АП) — Севернокорейският лидер Ким Чен Ун

...
СЕУЛ, Южна Корея (АП) — Севернокорейският лидер Ким Чен Ун
Коментари Харесай

Ким на Северна Корея призовава за по-силни военни способности срещу САЩ и Южна Корея

СЕУЛ, Южна Корея (АП) — Севернокорейският водач Ким Чен Ун прикани за по-големи военни качества против Съединените щати и Южна Корея, държавните медии оповестиха в четвъртък, откакто неговото министерство на защитата даде обещание да отговори на продължаващите военни учения, които счита за подготовка за навлизане от своите противници.

По време на посещаване в западна оперативна подготвителна база в сряда Ким сподели, че военните би трябвало „ непрекъснато да засилят действителните военни учения, ориентирани към бързо възстановяване на бойните си качества за съвършена подготвеност за война “, формалната Корейска централна новинарска организация сподели.

Ким сподели, че нарасналата подготвеност е нужна за „ удържане на непрекъснатата опасност от враговете с преобладаваща мощ “, сподели KCNA. В него се споделя, че Ким е управлявал маневри на военни елементи на мястото, само че не се прецизира.

Ким преди този момент е отправял сходни апели за по-силна войска доста пъти. Но последното му искане пристигна два дни откакто Министерст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР