СЕУЛ, Южна Корея (AP) — Бившият питчър на Blue Jays

...
СЕУЛ, Южна Корея (AP) — Бившият питчър на Blue Jays
Коментари Харесай

Бившият питчър на Blue Jays Ryu се завръща в южнокорейския Hanwha Eagles

СЕУЛ, Южна Корея (AP) — Бившият питчър на Blue Jays Hyun Jin Ryu се съгласи да се върне в някогашния си южнокорейски бейзболен клуб, трансформирайки се в най-скъпия състезател в корейската бейзболна организация.

36-годишният Рю подписа осемгодишен контракт на стойност 17 милиарда вона (12,8 милиона долара), с цел да се причисли още веднъж към клуба Hanwha Eagles, се споделя в изказване на Eagles в четвъртък.

„ Hanwha Eagles ме направи това, което съм през днешния ден, тъй че се усещам признателен за това “, сподели Ryu, съгласно изказването. „ Откакто се реалокирах във Висшата лига, мислех, че ще се върна в Hanwha Eagles един ден и ще му върна услугата … и в този момент съм благополучен, че мога да удържа на думата си. “

Ryu би трябвало да замине за Окинава, Япония в петък, с цел да се причисли към пролетния подготвителен лагер на Eagles, се споделя в изказването на клуба.

Рю, левичар, игра шест сезона за Лос Анджелис Доджърс и прекара четири години с Блу Джейс. Той записа 78 победи и 48 загуби с 3,27 ERA в 10 сезона в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР