Сеул. Съветът за сигурност на Обединените нации се съгласи да

...
Сеул. Съветът за сигурност на Обединените нации се съгласи да
Коментари Харесай

Korea Herald: Съвета за сигурност на ООН освободи от санкции церемонията по проучване на възможността за междукорейски жп връзки

Сеул. Съветът за сигурност на Обединените народи се съгласи да освободи церемонията по слагане на началото на изследване за междукорейските пътни и железопътни планове от глобите, оповестява англоезичното издание Korea Herald .
Преговорите с Комитета по глобите против Северна Корея бяха приключени във вторник в Ню Йорк, заяви организация Йонхап, цитирайки неназован чиновник на Министерството на външните работи на Южна Корея.
По-рано този месец двете Кореи се споразумяха да проведат първата гала в сряда, като част от взаимните старания за осъществяване на съглашение, реализирано от техните водачи на третата среща на върха, извършена в Пхенян през септември. Церемонията ще се организира в гара Панмун в северния граничен град Кесон, където ще участват чиновници от Корея и няколко задгранични чиновници.
Някои от материалите, нужни за събитието, като театрално съоръжение, бяха превозени на север към 8:30 часа през западния път, свързващ Корейския полуостров, се споделя в обособен медиен отчет.
Въпреки че самата гала не е подложена на наказания, чат от материалите и южнокорейският локомотив, който влиза в Северна Корея, се нуждаеха от позволение, споделиха наблюдаващи.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР