Сетовният шампион Роналдо - Феномена сподели скръбта си след смъртта

...
Сетовният шампион Роналдо - Феномена сподели скръбта си след смъртта
Коментари Харесай

Феномена с разтърсващи думи след смъртта на свой треньор

Сетовният първенец Роналдо - Феномена показа скръбта си след гибелта на Луиджи Симони. Както към този момент стана ясно, някогашният треньор на Интер и ЦСКА умря на 81-годишна възраст. Легендарният италиански експерт бе в тежко положение, откакто през юни предходната година претърпя инфаркт.

Двукратният притежател на Златната топка бе под крилото на Симони в Интер през сезон 1997/98, когато " нерадзурите " съумяха да завоюват Купата на УЕФА.

" Джиджи Симони не беше просто треньор за мен. Когато се сещам за него, мисля за един умен и добър човек, който не ти е заповядвал да правиш неща, а ти е обяснявал за какво тези неща са значими. Сещам се за занаятчия, като на онази фотография, която направихме по Коледа: той диригент, ние оркестъра. Помня го по този начин, с тази усмивка, гласът му постоянно спокоен, скъпите му препоръки. Можехме и трябваше да спечелим повече, само че спечелихме дружно нещото, което постоянно предлагаше: Благодаря ти, Господине, ти ме научи на повече, в сравнение с си представяш! ", написа Феномена в обществените мрежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР