Сестрите Вяра и Надежда са в изострени отношения с Любов

...
Сестрите Вяра и Надежда са в изострени отношения с Любов
Коментари Харесай

Тризначките се разделиха на два лагери в Лондон! Двете спят на улицата, Любов завъртя семейство

Сестрите Вяра и Надежда са в изострени връзки с Любов и майката си Любка, научи HotArena.

От няколко години двете по-големи сестри от тризначките обитават в Лондон, а в последните месеци за следващ път са изпаднали в невъзможност. Родни емигранти там споделят, че двете са бездомни, намират заслон в църкви и непрестанно се оплакват от липса на финикийски знаци. Последното постоянно вършат във Facebook.

" Има ли някой да не приюти, на улицата сме? ",  с този зов се обърна Надежда от своя профил към сънародниците ни в Лондон на 12 октомври. А множественото число е за Вяра, която също изпада в недружелюбност.

Според осведомени повода е, че те мъчно потискат егото си, липсва им дипломатичност и не търпят непознато мнение, даже на шефа им индиец. С други думи имало работа, само че недостойна за тяхната марка. Според разнообразни информации ситуацията им се утежнило когато поискали да се прекръстят превеждайки имената си на британски Фейт и Хоуп.  Така хептен изпаднали в конспиративност.

Заради всичко това са в неприятни връзки с обич, която се оказа най-адаптивна и трите . Тя е минимум от триото. Живее в Лондон,  създава семейство с положително и работливо момче от Турция, роди щерка, която към този момент наближава две годинки. Имат си дом. Майка им Любка също е в Лондон и им оказва помощ в развъждането на внучката.

Другите две от известния към този момент клан Станчеви се скитат немили-недраги по църкви където нощуват, хранят ги като благодеяние, само че не се замислят да се заловен за някаква работа. Преди време двете сестри признаха за влошените си връзки с Любов. По думите им тя взела всички пари извоювани от „ Биг брат “ и те не са видели стотинка от тях.

Кое е истина и кое е плод на страст не се наемаме да кажем, само че до момента в който Любов показва добър стандарт на живот Вяра и Надежда мизерстват като сменят работа след работа, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР