Сестрите Габриела и Стефани Стоеви дадоха интервю пред БНТ, в

...
Сестрите Габриела и Стефани Стоеви дадоха интервю пред БНТ, в
Коментари Харесай

Сестри Стоеви: Целта ни е медал от Световното първенство

Сестрите Габриела и Стефани Стоеви дадоха изявление пред Българска национална телевизия, в което разкриха, че идната им огромна цел е спечелването на орден от Световното състезание по бадминтон през месец август.

Най-доброто показване на българките на планетарен шампионат досега пристигна през предходната година, когато те доближиха до четвъртфиналите на шампионата в Уелва, Испания.

" Целта ни е Световното състезание през месец август. Надяваме се там да спечелим медали и да стъпим на почетната стълбичка. Имахме малко време за отмора, с цел да си избистрим главата, тъй като и тя трябваше да си почине от бадминтона. Мислим, че и от това също черпим сили ", споделиха сестри Стоеви, които единствено преди седмица станаха за трети път европейски шампионки.

Габриела и Стефани разясниха още и с какво им оказва помощ на тях фактът, че на тазгодишното Държавно състезание присъединяване взеха състезатели от Италия, Франция и Индия.

" Тази година има доста чужденци. По този метод ще има по-добри мачове, а това ни стимулира да играем по-добре ", приключиха сестри Стоеви.

Автор: Мартин Гошев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР