Сестрата на Валери Божинов – Михаела Ангелова, отказа да дефилира

...
Сестрата на Валери Божинов – Михаела Ангелова, отказа да дефилира
Коментари Харесай

Сестрата на Валери Божинов отказа да дефилира на бала си! Нарече го „комплексарщина“

Сестрата на Валери Божинов – Михаела Ангелова, отхвърли да дефилира на бала си с останалите зрелостници във Велико Търново, научи HotArena.

Щерката на треньора на Ботев (Враца) Сашо Ангелов беше ослепителна на 24 май . Михаела облече дълга черна рокля с голи плещи, събирайки погледите. Тоалетът й подари някогашната й снаха Николета Лозанова . Ни Ло от дълго време предложила на Михаела да й уреди рокля, която сама да си избере. Сестрата на Божинов обаче реши да не минава по аления килим в центъра на Търново, както сториха съучениците й, писа „ ШоУ “.

Това било нейното предпочитание. Михаела даже била разколебана дали да чества бала си, само че в последна сметка решила да облече рокля поради фамилията си и поради Николета, която изгаряла от предпочитание да я види като абитуриентка.

За мен това е комплексарщина! Просто желаех да си го спестя да ме гледат и да ме разискват “, отсича брюнетката.

Нямах изключително предпочитание да чествам бала си. За мен това е нелепост. Няма логичност да има празник, че ти свършват хубавите години. Истината е, че се съгласих да имам бал поради фамилията ми и Николета “, описа още Ангелова, която приключи спортното учебно заведение във Велико Търново и се готви да учи логика на психиката.

Може би ще изкарам бакалавърска тапия във Великотърновския университет, а по-късно ще специализирам спортна логика на психиката по магистърска стратегия  в Перужда “, споделя още абитуриентката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР