Сестрата на Цвети Пиронкова–Елисавета проби в Лос Анджелис. Чаровницата, която

...
Сестрата на Цвети Пиронкова–Елисавета проби в Лос Анджелис. Чаровницата, която
Коментари Харесай

Сестрата на Цвети Пиронкова проби в Ел Ей

С естрата на Цвети Пиронкова–Елисавета проби в Лос Анджелис. Чаровницата, която по специалност е художник и от години живее и работи в Америка, сама се похвали за невероятния си триумф, научи HotArena .

Елисавета за първи път става част от сходен огромен план и е поканена да рисува по най-новата постройка на влиятелния университет „ Лойола Меримаунт ” с графичен стенна живопис.

Сред възпитаниците на образователното заведение са синът на Майкъл Джексън–Принс, носителят на „ Оскар ” за музиката на „ Скорост ” и „ Гладиатор ” Боб Биймър, както и юристът на О. Джей Симпсън–Джони Кокран.

„ Това е едно от най-интересните неща, които съм правила до момента! Спечелих конкурс на университета за графичен дизайн на солиден стенна живопис, рисунките ми бяха изписани на две стени, таван и под в основното асансьорно лоби ", споделя Ели, написа " България през днешния ден ".

" Рисуването на ръка и минималната фотошоп обработка ми лишиха близо 3 месеца работа ”, споделя за триумфа си Елисавета.

Сестрата на някогашната N1 в родния тенис е изрисувала на ръка хиляди дребни елементи. “Детайлите са мислени и се свързват най-много с живота в университета и студентските прекарвания. За мен беше същинска чест да оставя диря креативност там ”, споделя още Ели.

Чаровницата е нарекла плана си „ Тухлен двор ”. А студентите имат опция да й се възхищават от края на август, когато отваря порти и най-новата постройка на влиятелното учебно заведение в Съединени американски щати.

„ Сградата, в която се обитава стенописът ми, сама е произведение на модерния архитектурен дизайн. Чувствам се същински признателна за този късмет да покажа изкуството си в Лос Анджелис ”, споделя още Елисавета.

Талантът и триумфът й обаче напълно не са инцидентни. Елисавета и Цвети са внучки на един от най-големите гении на българската живопис–художникът и създател Енчо Пиронков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР