Сестрата на суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо – Елма Авейро

...
Сестрата на суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо – Елма Авейро
Коментари Харесай

Мафията и парите попречили на Роналдо да спечели Златната топка

 Гризман: Спечелих Лига Европа и Мондиал 2018, само че не е задоволително  Лука Модрич завоюва Златната топка на Франс Футбол (видео)
Сестрата на суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо – Елма Авейро показа, че португалецът не е спечелил Златната топка на " Франс Футбол " за 2018 година, тъй като живеем в свят на мафия и пари.

Най-престижната самостоятелна премия отиде при халфа на Реал Мадрид Лука Модрич, който сложи завършек на 10-годишната тотална доминация на нападателя и легендата на Барселона Лионел Меси.

" За жал, това е светът, в който живеем. Прогнил от мафия и проклети пари. Но най-голяма в този свят на пошлото и покварата е силата на Бог. Той може да забавя, само че в никакъв случай няма да не помни ", написа Елма в профила си в обществената мрежа Инстаграм.



Другата сестра на Роналдо – Катя, също реагира, само че надалеч по-меко. " Най-добрият в света. Разбира се, за тези, които схващат от футбол ", написа тя.



Вотът провокира куп реакции, като мнозина считат, че Модрич е определен за №1 изцяло справедливо поради триумфа в Шампионска лига и достигането на край на Мондиал 2018 с " шахматистите ".

Други са на мнение, че Кристиано още веднъж е трябвало да завоюва Златната топка, а трети недоволстват, защото Антоан Гризман е заслужавал наградата поради международната купа и победи в Лига Европа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР