Сестрата на стрелеца, който организира масовата стрелба в град Дейтън

...
Сестрата на стрелеца, който организира масовата стрелба в град Дейтън
Коментари Харесай

Сестрата на стрелеца в Дейтън е една от жертвите

Сестрата на стрелеца, който провежда всеобщата пукотевица в град Дейтън в Охайо, беше измежду жертвите, съобщи представител на локалната полиция по време на конференция.


„ Втората жертва е Меган Бетс, бяла жена, на 22 години “, съобщи представител на полицията, четейки листата с жертвите.

По-късно, на уточняващия въпрос на публицистите, дали известията, че тялото на сестрата на килъра е открито другаде, са правилни, служителят на реда отговори, че „ всички жертви са открити в един и същи регион “.

Малко по-рано CBS заяви, че полицията в Охайо е открила самоличността на стрелеца - 24-годишният Конър Бетс, който живее покрай мястото на стрелбата - в Белбрук.

По-късно NBC News заяви, базирайки се на източници, че сестрата на обвинения в стрелбата в Охайо, дружно с нейния другар, са открити мъртви в кола.

Стрелбата се случи в Дейтън, Орегон часове след всеобщата пукотевица в Ел Пасо. В резултат на това починаха 10 души, в това число стрелецът, а други 27 бяха ранени. Полицията съобщи, че обезврежда стрелеца за по-малко от минута.
 Две всеобщи убийства за денонощие в Съединени американски щати Две всеобщи убийства за денонощие в Съединени американски щати
Две всеобщи стрелби раздрусаха Съединени американски щати. При набези в Тексас и Охайо бяха убити 29 души. Единият нападател е премахнат, другият е арестуван. Полицията см...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР