Сестрата на севернокорейския лидер Ким Чен-ун Ким Йо-чен, която заема

...
Сестрата на севернокорейския лидер Ким Чен-ун Ким Йо-чен, която заема
Коментари Харесай

Сестрата на Ким Чен-ун пристигна във Владивосток за срещата Путин-Ким

Сестрата на севернокорейския водач Ким Чен-ун Ким Йо-чен , която заема поста първи заместник-завеждащ отдела за агитация и пропаганда в Централен комитет на Корейската трудова партия, е пристигнала в понеделник във Владивосток за подготовка на срещата сред водачите на Русия и Северна Корея . Това заяви южнокорейският в. " Чосон илбо ", съобщи ТАСС.

Сутринта на 22 април Ким Йо-чен излетя от Пхенян за Владивосток , пристигайки в Русия преди Ким Чен-ун, с цел да приключи последните мерки за срещата на върха, написа изданието, като се базира на лични източници. Според вестника тя към този момент се е срещнала с намиращия се там заместник-председател на Държавния съвет на КНДР Ким Чхан-сон.
 Среща Путин Ким БГНЕС
Вече бе обявено, че той е посетил кампуса на Далекоизточния федерален университет, където съгласно южнокорейски медии на 25 април ще се състои срещата и където ще отседнат севернокорейският водач и членовете на делегацията му. Ким Чхан-сон е бил видян на жп гарата във Владивосток, където, както се чака, Ким Чен-ун ще дойде с трен на следващия ден, 24 април , добавя южнокорейският вестник. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР