Сестрата на Преслава - фолклорната певица Ивелина Колева, показа впечатляваща

...
Сестрата на Преслава - фолклорната певица Ивелина Колева, показа впечатляваща
Коментари Харесай

Сестрата на Преслава стана йога

Сестрата на Преслава - фолклорната певица Ивелина Колева, сподели впечатляваща еластичност, видя HotArena.

Добричлийката се захвана с йога, с цел да се поддържа в добра форма. Най-впечатляващото е, че Ивелина може да стои на главата си , да извива тялото си в сложни асани (пози от йога Ц бел. авт.) и да балансира върху голяма топка.

Сестрата на Преслава може да бъде видяна в залата за тренировки все по-често. Упражненията, с които вае тяло, имат звучното название йогалатес. Това е двигателна процедура, която съчетава хармонията на йогата, стретчинг, разпъване и мускулни съкращения, присъщи за пилатес. Певицата побърза да показа със своите почитатели в обществената мрежа новото си въодушевление и събра доста лайкове, написа " България през днешния ден ".

Въпреки че е в страхотна форма, Ивелина избра йогалатес , тъй като с изключение на да поддържат хармонично тяло тези извършения благоприятстват за повсеместен релакс и жизнен дух. Паралелно с това изпълнителката продължава с музикалните си срещи със своите фенове, както и работата по нови песни.

Ивелина е майка на щерка, само че постоянно е впечатлявала с добра визия. Покрай новото й занимание за секси фигура се запалила и сестра й Преслава. Бременната фолкпевица била ужасена от мисълта, че може още веднъж фрапантно да напълнее, и търсела всевъзможни разновидности, с цел да резервира килограмите си. Пухкавата визия на изпълнителката от зората на кариерата й е най-голямата й житейска драма. Именно поради нея тя фрапантно отслабна и даже беше подозирана в анорексия. Ивелина посъветвала дребната си сестра, че с йога може да е слаба и тялото й да се усеща добре. Фолклорната певицата се въодушевила, че тренировките оказват помощ освен на тялото, само че и на съзнанието й.

" Йогата ще те направи по-млада ", " Много си гъвкава и пластична " и " Сигурно доста те успокояват тренировките " са единствено част от надъхващите мнения на фенове на Колева, които тя одобри с усмивка и се ангажира да е още по-сериозна в тренировките.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР