Сестрата на Мика Стоичкова разнася малката Миа като сандвич в

...
Сестрата на Мика Стоичкова разнася малката Миа като сандвич в
Коментари Харесай

Сестрата на Мика носи дъщеря й в чанта

Сестрата на Мика Стоичкова разнася дребната Миа като сандвич в дамската си чанта. Чаровницата напъха детето в стилния си аксесоар и по този начин я разноски из улиците на Тексас, Съединени американски щати.

Младата майка даже ги щракна, по какъв начин щурата й сестра Христина е гушнала наследничката й, до момента в който тя е настанена в чантата й. От необятната й усмивка ясно се вижда, че двете се забавляват да се разхождат по този начин.

Двете дами се възползваха от топлите дни в Тексас и се разходиха под слънчевите лъчи. За жал, дребната Миа не съумя да види доста от пейзажа, откакто се оказа натикана в чантата на вуйна си.

Мнозина се надяват, че фотосът е единствено смешка и Мика няма същата процедура да прибира детето в дамската си чанта. Колкото и огромна да е тя, надали това е най-правилния метод за преместване на дребната девойка, изключително във връзка с здравето и сигурността й.

Миа навърши 1 годинка единствено преди дни, само че съгласно лекарите това не е съображение вуйна й или майка й по този начин да я разнасят. Други пък разясняват, че Мика може да си навлече гнева на обществените в Съединени американски щати, които доста строго наблюдават за сходни изцепки, написа "Телеграф ".

Иначе, откогато роди Мика Стоичкова е образцова майка. Досега тя се грижеше съвършено за щерка си и правеше всичко допустимо детето да получава единствено най-хубавото.

Тя даже поддържа акциите за кърмене на публични места. И театралничи особено за бутиково издание, до момента в който кърми дъщеря си, без да се срами.

Малката Миа проплака в болница на брега на океана в Маями. Именно там футболната щерка изкара последните месеци от бременността си, дружно със брачна половинка си Айкут.

Източник: HotArena.net
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР