Сестрата на Кристиано Роналдо написа открито писмо до брат си,

...
Сестрата на Кристиано Роналдо написа открито писмо до брат си,
Коментари Харесай

Сестрата на Роналдо: Братко, отново ще си на върха

Сестрата на Кристиано Роналдо написа намерено писмо до брат си, в което го поддържа в комплицираната за него обстановка. Според медиите, президентът на " кралския клуб " Флорентино Перес е уведомил сътрудника на нападателя Жорже Мендеш, че може да стартира да търси нов тим на клиента си.

В началото на седмицата пък се появиха информации, че Роналдо се усеща излъган от ръководителите на Реал и персонално от президента Флорентино Перес, който още напролет му е заречен да усили заплатата му, само че това по този начин и не се случи. Роналдо недоволства от това, че заработва по-малко от други футболни звезди като Лионел Меси (50 млн. годишно) и Неймар (36 млн). 32-годишният португалец получава 21 млн. евро на " Бернабеу ", което му отрежда едвам пето място измежду футболистите с най-високи заплати, а Роналдо самичък се дефинира като най-хубавият състезател във футболната история. Неговият настоящ договор с Реал е до лятото на 2021 година

Катя Авейро написа в прочувственото си писмо:

" Когато ти дойде в Лисабон на 12-годишна възраст, цялостен със сълзи и очаквания, всички споделяха, че ти си следващото момче от Мадейра. За пет години ти стана състезател от главния състав на Спортинг. Когато ти стартира да играеш в стартовия състав, споделяха, че си следващият лакомец. След това ти отиде в Манчестър Юнайтед и те писаха, че си само перспективен. За шест сезона ти означи 118 гола.

Когато те взе Реал, споделяха, че ти си просто име за продажба на фланелки. През 2009 година ти вкара 422 гола в 418 мача и счупи съвсем всички върхове на клуба. Когато получи първата си " Златна топка " през 2008 година, те споделяха, че това е краят, само че по-късно ти завоюва още четири. За теб говореха, че си следващият капитан без харизма и лидерски качества, е през 2016 година ти стана първият португалец, който подвигна над главата си купата на европейски шампионат.

Сега, когато ти не вкарваш в два или три мача, всички споделят, че ти си следващият състезател в залеза на кариерата си, само че не се безпокой. Когато ти се усмихваш със " Златната топка " на върха на Айфеловата кула, или забиваш следващ решителен гол, или обновяваш нов връх, ти ги караш да те наблюдават деликатно и да те приветстват. Бедни хора - това е всичко, което те имат ", написа Катя Авейро в Инстаграм. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР