Сестрата на Кристиано Роналдо написа открито писмо до брат си,

...
Сестрата на Кристиано Роналдо написа открито писмо до брат си,
Коментари Харесай

Сестрата на Роналдо: Братко, отново ще си на върха


Сестрата на Кристиано Роналдо написа намерено писмо до брат си, в което го поддържа в комплицираната за него обстановка. Според медиите, президентът на "кралския клуб" Флорентино Перес е уведомил сътрудника на нападателя Жорже Мендеш, че може да стартира да търси нов тим на клиента си.

В началото на седмицата пък се появиха информации, че Роналдо се усеща излъган от ръководителите на Реал и персонално от президента Флорентино Перес, който още напролет му е заречен да усили заплатата му, само че това по този начин и не се случи. Роналдо недоволства от това, че заработва по-малко от други футболни звезди като Лионел Меси (50 млн. годишно) и Неймар (36 млн). 32-годишният португалец получава 21 млн. евро на "Бернабеу", което му отрежда едвам пето място измежду футболистите с най-високи заплати, а Роналдо самичък се дефинира като най-хубавият състезател във футболната история. Неговият настоящ договор с Реал е до лятото на 2021 година

Катя Авейро написа в прочувственото си писмо:

"Когато ти дойде в Лисабон на 12-годишна възраст, цялостен със сълзи и очаквания, всички споделяха, че ти си следващото момче от Мадейра. За пет години ти стана състезател от главния състав на Спортинг. Когато ти стартира да играеш в стартовия състав, споделяха, че си следващият лакомец. След това ти отиде в Манчестър Юнайтед и те писаха, че си само перспективен. За шест сезона ти означи 118 гола.

Когато те взе Реал, споделяха, че ти си просто име за продажба на фланелки. През 2009 година ти вкара 422 гола в 418 мача и счупи съвсем всички върхове на клуба. Когато получи първата си "Златна топка" през 2008 година, те споделяха, че това е краят, само че по-късно ти завоюва още четири. За теб говореха, че си следващият капитан без харизма и лидерски качества, е през 2016 година ти стана първият португалец, който подвигна над главата си купата на европейски шампионат.

Сега, когато ти не вкарваш в два или три мача, всички споделят, че ти си следващият състезател в залеза на кариерата си, само че не се безпокой. Когато ти се усмихваш със "Златната топка" на върха на Айфеловата кула, или забиваш следващ решителен гол, или обновяваш нов връх, ти ги караш да те наблюдават деликатно и да те приветстват. Бедни хора - това е всичко, което те имат", написа Катя Авейро в Инстаграм. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР