Сестрата на Христо Стоичков Петя вдигна пищен купон, с който

...
Сестрата на Христо Стоичков Петя вдигна пищен купон, с който
Коментари Харесай

Ето я сестрата на Стоичков по бански! Ицо пропусна 50-ия й рожден ден

Сестрата на Христо Стоичков Петя подвигна обилен ваучър, с който означи 50-ия си рожден ден в компанията на фамилията си, брат си Цанко и майка си Пенка, разбра HotArena.

Тържеството било грандиозно, а за празника на дъщеря си вуйна Пенка отделила през целия ден за подготовка. Тя събирала погледите на присъстващите с новата си къса прическа, завършена при коафьор, дискретния грим и наниза перли към врата.

Въпреки че Стоичков бил поканен, той не се явил на кръглия празник. Точно по това време щерка му Мика, която живее в Маями, пусна клипче, на което се вижда баща й да се поклаща в ритъма на ретро шлагер в колата си.

Все отново Модерния ляв бил измежду първите, които честитили на Петя празника по телефона, а също така й пратил дарове по свои близки. Преди няколко години той обилно й купи кола и жилище.

Малко преди рождения си ден Петя събирала загар на родното Черноморие и токазала да пътува за почивка в Испания или Америка. Била с мъжа си в Созопол и посетили концерт на Веско Маринов.

Въпреки че чукна половин век, Петя наподобява впечатляващо по бански . Тя не пропусна да качи снимки от плажа и да показва стегнат стомах и стройни бедра.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР