Сестрата на Димитър Цонев вече е изписана от болницата, роднините

...
Сестрата на Димитър Цонев вече е изписана от болницата, роднините
Коментари Харесай

Теодора Цонева: Направих страшна глупост! След поредния опит за самоубийство роднините й искат да я вкарат в лудница

Сестрата на Димитър Цонев към този момент е изписана от болничното заведение, роднините й желаят да я вкарат в лудница, научи HotArena.

„ Направих страшна нелепост! Съжалявам... ”. Това споделила на роднините си Теодора Цонева, която преди дни направи втори опит да постави завършек на живота си. За ужасяващата преживелица заяви само новия информативен уебсайт lupa.bg.

Дъщерята на тв легендата Анахид Тачева и артиста Коста Цонев, отново загуби желанието си за живот и в навечерието на женския празник направи нов опит за самоубийство. 50-годишната дама си посегна на 7 март, само че за благополучие и този път докторите съумяха да я спасят. Така както я избавиха и през есента на 2017-а, когато се нагълта с голяма доза приспивателни. 

По-миналия четвъртък сестрата на починалия Димитър Цонев бе откарана в несвяст във ВМА от кола за спешна помощ с пусната сирена. Според лекари, тя още веднъж се е нагълтала с хапчета. Бездиханна в дома й я намерил сина й Дейвид, който незабавно се обадил на 112.  Преди дни Теодора е била изписана от ВМА. В момента тя е под профилирано здравно наблюдаване. С нея работи и психиатър. Според осведомени, роднините й ще упорстват да бъде въдворена в клиника. Никой от фамилията не пожела да приказва публично с наш кореспондент за деликатния случай.

Че Теодора Цонева е с лабилна душeвност, се знае от доста години. Навремето брат й я вкарал в лудница, тъй като проявявала настъпателност пред вуйна си. „ Като ме закараха на 4-ти километър, бях бременна. Но тъй като бях някъде във втория месец и не ми личеше, никой не ми вярваше. Когато схванаха истината, ме пуснаха. Баща ми ме изведе. Обадих му се преди този момент по телефона и му споделих: „ Ела да ме измъкнеш! Не знам за какво съм тук! “. Там беше ужасно, имаше изключително тежки случаи ”, споделяла е за тогавашния си престой в психиатрията Теодора.

Анахид Тачева – майката на направилата следващ опит за самоубийство дама, е в Съединени американски щати още от есента на 2018-а и не може да й оказва поддръжка в настоящия сложен миг. Легендарната говорителка от Българска национална телевизия ще гостува на втората си щерка Ани в Америка до лятото. Наближаващата 80-те телевизионна звезда ще си пристигна в родината чак за 23 август, с цел да направи панахида за третата годишнина от кончината на сина си Митко, а по-късно отново ще отлети в странство. Тя е научила предходната седмица за случилото се с щерка й.

Версиите за това кое тъкмо е подтикнало Теодора към новия й опит за самоубийство са няколко на този стадий: любовна тъга, безпаричие или алкохолизъм. През 2018-а тя по всякакъв начин се стремеше да подреди живота си, само че не съумяваше. На нея й беше доста мъчно да си намира работа, а не можеше и да убеди индивида, който харесва, да й стане житейски сътрудник. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР