Сестрата на Бойко Борисов д-р Красимира Иванова, която е шеф

...
Сестрата на Бойко Борисов д-р Красимира Иванова, която е шеф
Коментари Харесай

Навръх 60-ия юбилей на Бойко Борисов: Каката на премиера съзря добра поличба, убедена е, че е на добро

Сестрата на Бойко Борисов доктор Красимира Иванова, която е началник на Неонатологията в Първа АГ болница „ Света София “ издаде, че точно на юбилея му е изродила тризнаци. Бебетата са 2 девойки и едно момченце и са отлични, сподели тя. Родили са се по обед, в 32 гестационна седмица и по тази причина родилката е била под особено наблюдаване.
„ Справихме се чудесно. Приех раждането на тризнаците на рождения ден на брат ми като доста добър знак. Когато раждането стартира си споделих: Боже! Това е толкоз хубаво тъкмо през днешния ден. Добра прокоба! “, показа доктор Иванова пред медията ни.
Тя издаде, че се е обадила на по-малкия си брат за годишнината му още рано-рано сутринта.

„ Поздравих го и след това всеки по задания “, споделя Красимира. Семейството ще се събере в стеснен кръг за юбилея на министър-председателя на по-късен стадий, издаде още известната лекарка.
„ Пожелах му здраве, единствено да е здрав, какво друго…И малко шанс. И хората към него, които почита и обича да са живи и здрави. Другите неща са доста преходни “, показа пред ПИК каката на Борисов.
А подаръците за обичания брат към момента се обмислят: „ Няколко са концепциите, може би всичките дарове ще му подаря едновременно. Става дума за персонални дарове “, издаде малко от изненадата тя.

Премиерът към момента не знае за хубавия знак с бебетата, само че най-вероятно доктор Иванова ще го зарадва и с тази вест точно на юбилея му.
Последните си няколко рождени дни министър-председателят изкара в работна конюнктура. Въпреки това обаче политици и от България, и от цяла Европа постоянно му честитят празника, а за юбилея се чакат специфични обръщения.
Традиционно всяка година министър председателят си пожелава едно и също – здраве и триумфи в работата.
През последния месец Бойко Борисов откри време сред уговорките си в чужбина да обиколи страната и на всички места бе посрещнат с голяма наслада и признателност за издигнатото по време на ръководството му.

Самият той призна, че срещите с народа го зареждат с оптимизъм и по време на много от тях сподели, че въпреки да става на 60, не възнамерява скорошно пенсиониране от политиката.
Хората също чакат Борисов с неспокойствие във всеки град и пращат писма и предложения да ги посети. Навсякъде той е посрещан с питка, цветя и музика, както и нескрита наслада от дребни и огромни.
Вчера пък министър председателят получи първия си подарък за днешния рожден ден – плакет от военните в Ново село, където стана очевидец на част от тактическите образования на военнослужещите от състава на многонационален батальон в границите на националното обучение с интернационално присъединяване „ Ответен удар – 2019 година
Днес от сутринта валят честитки към Борисов, като по традиция го поздравяват и международните водачи.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР