Сестрата на арестувания депутат Надежда Савченко разкри, че в колата

...
Сестрата на арестувания депутат Надежда Савченко разкри, че в колата
Коментари Харесай

Сестрата на Савченко обави, че в колата ѝ е намерено взривно устройство

Сестрата на задържания народен представител Надежда Савченко разкри, че в колата й е открито взривно устройство, което би се задействало " при съответната скорост ".

" Предадох автомобила си на специфичен механически обзор. Специалистите откриха в него взривно устройство, което би се задействало при съответната скорост. Няма да се учудя, в случай че в този момент арестуват всички, които не са съгласни с настоящата власт ", отбелязва тя.

Освен това тя описа по какъв начин се усеща сестра ѝ Надежда, която сега е в украинския арест и е в гладна стачка в символ на митинг. Според думите ѝ надзирателите не позволяват на Надежда Савченко да пие вода и поради това се наложило да пие напряко от крана.

" Това предизвика конвулсии на стомаха, повръща кръв, има и нараснала температура. Дихателните ѝ пътища са изсушени. Обещах да ѝ занеса капки и приказвах с щатните лекари от ареста. Те споделиха, че ѝ дават таблетки ", споделя Вера.

Савченко бе задържана напряко в Народното събрание на Киев с обвиняване, че приготвя прелом, терористичен акт и убийството на Порошенко.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР