Сестрата на актрисата Саня Борисова Ирена си купи баровска къща

...
Сестрата на актрисата Саня Борисова Ирена си купи баровска къща
Коментари Харесай

Балдъзата на Ники Илиев - по-красива от бившата

Сестрата на актрисата Саня Борисова Ирена си купи баровска къща в Дубай, където живее от 15 години, разбра Hotnews.bg. Красавицата е безапелационна, че сама спечелила пари за покупката в емирството, където парцелите са доста скъпи. Тя призна в телевизионно изявление, че печели доста добре като инфлуенсър в инстаграм и може да си разреши да има лична къща.



Ирена, която в обществената мрежа е известна като Рене се похвали, че подписва годишни контракти с огромни компании, които популяризира и това й носи постоянни приходи. Тя има над 300 хиляди почитатели в инстаграм и е извънредно известна в арабския свят. На два пъти се е снимала и за списание ”Вог-Арабия ”. Заради работата си се връща едвам два-три пъти в България, където доста постоянно я бъркат с известната й сестра.

Рене Борисова призна още, че е имала две съществени връзки в живота си, само че сега е сама и си пожелава персонално благополучие. Сред нейните приятелки са принцеси от емирствата, с които язди и си спретва женски купони. Тя е безапелационна, че младите девойки не трябва да разчитат на разголените фотоси, които демонстрират всичко и триумфът може да се завоюва и без тях.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР