Сестра ми е лекар и е на първа линия и

...
Сестра ми е лекар и е на първа линия и
Коментари Харесай

Сестрата на Лъчезар Иванов от ГЕРБ заразена с коронавирус

" Сестра ми е доктор и е на първа линия и също е инфектирана с ковид. Болестта е извънредно тежка. Не мога да подсигурявам, че пробите на народните представители ще бъдат негативни ".

С тези думи се обърна от парламентарната естрада депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов при започване на днешното съвещание на депутатите. Днес Народното събрание реши да заседава единствено по законите за изключителното състояние. 

" Учудвам се от изявленията на сътрудниците, като че ли тук събраните депутатите не сме от тази планета. Сякаш нещата, които се случват към нас, болните хора и близки, не ни касае. Седя, чувам, гледам и не мога да допускам. Всеки ден от екраните  специалистите излизат и споделят какъв брой от нашите съграждани са изумени от тази невидима болест ", разгневи се той на депутатите. 

" Искам да се обърна към всички вас като доктор, който също взе участие в тази комплицирана конюнктура. Колеги, обръщам се най-отговорно към вас. Смирете се пред заболяването. Всички сме идентични пред болестта и гибелта. Не го забравяйте това. Лекувал съм доста народни представители преди да знам, че ще седнал съм тук и ще приказвам от тази естрада. Тук има един народен представител, който също почитам - неговият татко работи в Пета градска болница и всеки ден се среща с болестта ", съобщи депутатът от ГЕРБ.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР