Сесията завършва с въздушна целувка от Стефани към феновете, които

...
Сесията завършва с въздушна целувка от Стефани към феновете, които
Коментари Харесай

Появи се брутално порно със звезда от Сървайвър

Сесията приключва с въздушна целувка от Стефани към почитателите, които са платили с цел да получат видеото

Известната влогърка и сексуален модел Стефани Разсолков устоя единствено до третия епизод на „ Сървайвър “, преди да напусне по лично предпочитание. Татуираната брюнетка обаче е много по-издръжлива, когато я подхванат на задна прашка. Това излиза наяве от порно клипче с мацката, което сега обикаля обществените мрежи.

Стефчето е най-популярното българско момиче в еротичната платформа „ Онли фенс “ и твърди, че изкарва по $20 000 на месец. Вече можем да забележим по какъв начин. От съображения за благовъзпитание обаче няма да ви покажем цялото видео.

В клипчето, което е снимано относително професионално и продължава тъкмо 100 секунди, Стефка се отдава на задна прашка на неидентифициран мъж с формален костюм. Видеото следва всички правила на порно жанра, като сътрудникът на моделката професионално доближава кулминационна точка върху татуиания й гъз в жанр Рон Джеръми.

Сесията приключва с въздушна целувка от Стефани към почитателите, които са платили с цел да получат видеото, отбелязва Лупа. Според осведомени цената, на която Разсолков пуска едно такова клипче, е сред $300 и $400.Никнеймът, под който се изявява родната татуирана мацка, е Tattstoner. Стефи в последно време съвсем не пуска разголени фрагменти в мрежата. Причината да заложи на по-скромни визии е, че обществените мрежи постоянно я блокират поради разкрепостените ѝ фотоси.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР