Сесил Каратанчева се представи отлично на Откритото първенство на Канада

...
Сесил Каратанчева се представи отлично на Откритото първенство на Канада
Коментари Харесай

Сесил Каратанчева: Така и не успях да се върна към онази форма отпреди

Сесил Каратанчева се показа чудесно на Откритото състезание на Канада при дамите, което тази година се организира в Монреал. Българката завоюва двете си квалификационни срещи и игра мач с някогашната международна №1 Мария Шарапова.

 Сесил Каратанчева не можа да устои на мощната Мария Шарапова
Сесил Каратанчева не можа да устои на мощната Мария Шарапова

Българката взе единствено два гейма при доиграването на прекъснатия в понеделник мач

Така тя притегли внианието към себе си на формалния уебсайт на WTA, пред който даде обстойно изявление:

" Наслаждавам се на момента. Щастлива съм, че записах няколко следващи мача. Малко депресиращо е, че ставам на 29 години, имайки поради, че прекосих през доста за тези години. В момента съм към №225 в света и това не е ранкингът, за който съм си мечтала на тази възраст, само че не преставам да чета тези книги, които ти оказват помощ да се самоусъвършенстваш. Казват, че 29 е най-силният интервал за състезател, тъй че към момента чакам тази сила да ме удари и да си върна маджото. Вече съм улегнала, омъжена съм, а фамилният живот ми харесва. Тенисът е просто игра и е хубаво, че доста от спортистите осъзнават, че не е на живот и гибел. Вземете най-хубавото от него и в случай че не се получи, животът продължава ", проучва обстановката Каратанчева.

Ако ме бяхте попитали преди пет години, в никакъв случай нямаше да се посоча като омъжена. Родителите ми са разведени, тъй че в никакъв случай не съм имала религия в институцията на брака, само че нещата се трансформират. Много е хубаво да срещнеш някой, който те схваща, само че най-много може да приказва с теб. В 21-ви век виждаме доста разведени и подправени бракове, само че в случай че не можеш да приказваш с индивида до теб, тогава е загуба на време. Всичко останало завършва, химията изчезва, само че в случай че може да споделяш с индивида до теб, който в основата ти е и другар, това може да ти помогне в положително, и в неприятно. Наистина се надявам връзките ни да продължат. Не желая да съм от тези, които на сляпо имат вяра, че ще е постоянно, тъй като нищо не е несъмнено. Надявам се, че ще сме от тези изключения, тъй като в днешно време процентът на разводите е толкоз огромен, че всичко става бързо и елементарно, все едно отиваш в " Макдоналдс ", показа Сесил.

" Минава ми през главата (да се откажа от тениса). Мислиш си за това по какъв начин си дал най-хубавите си години на спорта. Така и не съумях да се върна към онази форма отпреди, само че имах и положителни години, върнах се в топ 100, имах положителни резултати на Големия шлем и някои хубави победи. Може би това е максимумът и е добре да прелистя нова глава, само че брачният партньор ми постоянно споделя, че другата част от живота ще бъде доста по-дълга и към момента съм млада, изключително с метода, по който тенисът се развива и повишението на възрастовата граница. Тялото ми е добре. Умът ми може и да се умори от този нонстоп цикъл, само че към момента се държа. Сигурно ще взема това решение, когато ме удари в точния миг ", приключи някогашната тенисистка на Казахстан.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР