Сесил Каратанчева се класира за втория кръг на турнира по

...
Сесил Каратанчева се класира за втория кръг на турнира по
Коментари Харесай

Каратанчева продължава напред в Тексас

Сесил Каратанчева се класира за втория кръг на шампионата по тенис на твърди кортове в Тайлър, Тексас (САЩ) с награден фонд 80 хиляди $.

Българката се наложи над поставената под номер 8 Джулия Боузръп (САЩ) с 6:4, 6:3. Сесил губеше с 2:4 в първата част, само че завоюва идващите четири гейма, а с това и сета. Втората част стартира с замяна на пробиви. Каратанчева първа взе подаването си за 4:2. Българката, която е номер 172 в света направи още един пробив и затвори мача за 84 минути.

Вчера и друга българка Елица Костова се класира за втория кръг в щата Тексас. Костова отстрани друга американка Усуе Арконада, която е 233 в света. За класирането си на осминафиналите Каратанчева и Костова завоюваха по 10 точки за международната класация.

Двете ще българки ще вземат участие и в конкуренцията на двойки. Каратанчева и Камила Галиева (Русия) ще играят против Ангелина Габуева (Русия) и Сакиа Викъри (САЩ), а Костова и Улрике Ейкери (Норвегия) ще стартират против Софи Ейбрамс (САЩ) и Жулиа Вюлпио (Франция). Гледайте онлайн всички тенис шампионати от веригите ATP 1000, 500, както и определени от ATP 250 по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР