Сещате се за всички рождени дни, годишнини или други поводи,

...
Сещате се за всички рождени дни, годишнини или други поводи,
Коментари Харесай

Тайната, която сладкарите крият, е разкрита: превърнете тортите, мъфините и останалите лакомства в произведения на изкуството

Сещате се за всички рождени дни, годишнини или други мотиви, за които е трябвало да вършиме торти или други сладки лакомства? Почти всякога не успявате да се справите добре с украсата или напряко се проваляте?

В последна сметка сладкишите ви имат непохватен тип, цветчета по мъфините наподобяват нескопосано, а кремове наподобяват повече на петна по другояче необикновено вкусната ви торта? Накрая гостите установяват същото, което никой не би желал да чуе – не наподобява красиво, само че е вкусно ?

Но какво ще стане, в случай че ви кажем, че сладкарите имат своя загадка и по тази причина всичко, което вършат, наподобява толкоз напълно? Всъщност, в случай че приемем че украсата на сладкишите е изкуство, то тази загадка ще ви трансформира в създател .


А за какво тогава и самите вие да не станете познавач в декорирането на сладкиши, торти, мъфини и даже солени хапки и канапета? Защо да не се гордеете с мини художествените си творби, които наподобяват напълно и неустоимо вкусно?

С помощта на този комплект ще украсите всеки деликатес и всяко лакомство за две минути!

Вероятно до момента сте пробвали разнообразни комплекти за декорация на торти и сладкиши. Почти всички имат същия проблем – пошовете се късат бързо, некачествени са, мъчно се чистят, недълготрайни са и най-после ги хвърляте в боклука още преди да сте създали тортата, с която желаете да блеснете.

Излишно е да загатваме, че би трябвало да бъдете същински занаятчия, с цел да знаете по какъв начин да ги ползвате и да извършите желаната украса.

Но завършек на това, тъй като на пазара се появи новият комплект за декорация, който засенчи всички останали. Това е CakePro . Този комплект от 13 елементи ще направи чудеса в кухнята ви. С него декорацията е пет пъти по-лесна, бърза, забавна, а и ще наподобява, като че ли е направена от същински експерт. Със 7-те плъгини за цветчета и 2-те плъгини за листенца ще може да дадете воля на въображението си.

Всичко, което пожелате, ще се появи на вашата торта, сладкиш, сладки, мъфини... а освен това не е нужно да имате какъвто и да е опит в декорирането.

Наставката с загради ще ви разреши да ползвате по едно и също време до 3 разнообразни цвята крем, които ще трансфорат всеки сладкиш във чудо за окото. Ще блеснете и ще въодушевите гостите по рожденни дни, годишнини, момински вечери или празнични трапези или фамилни събирания.


Покажете изобретателната си страна и сътворете мини творби на изкуството

Комплектът за декорация ще се трансформира в дясната ви ръка в кухнята. Хиляди дами по света се хвалят и приказват с такова вдъхновение за него, тъй като с негова помощ всякога и без неточност сътворяват съвършена декорация за няколко секунди ! Точно по този начин без неточност и непотребни нерви декорацията ще бъде съвършена и ще се гордеете с нея всякога – без изключение.

Комплектът е предопределен за професионални сладкари, движимости домакини, само че и начинаещи. Комплектът включва 7 плъгини за цветчета, 2 плъгини за листенца, 1 пош, в който се поставя кремът, 2 наставки (за 1 крем или за едновременното прилагане на 3 крема с друг цвят) и 1 четка за разчистване на приставките, с цел да може кремът да излиза по-лесно.

Използвайте съответната приставка според от това, което желаете да извършите, направете крем за декорация (по предпочитание едноцветен или разноцветен), сложете го в поша, освободете въображението си и дружно с CakePro направете чудеса.

Качество без взаимни отстъпки

Направени от качествени неръждаеми материали частите на CakePro не ръждясват, не задържат аромат и останки, употребяват се елементарно и са практични за поддръжка. Ще ги ползвате с години и ще улеснят заниманията ви в кухнята. Освен това ще ви спестят от парите, които до момента сте давали за съвършени торти, сладкиши и мъфини за празничните трапези .

От в този момент празничните ви трапези ще наподобяват напълно, тъкмо като тези, които до момента сте гледали ревностно по фотоси в обществените мрежи.

Как да се сдобиете с този приказен комплект? CakePro не може да се откри по магазините. Може да го купите единствено по интернет от формалната страница на производителя . Но, следва изненада...

Производителят реши да зарадва нашите читатели и приготви за тях особено понижение. За всички, които през днешния ден решат да поръчат своя комплект за съвършена украса на всевъзможни лакомства, производителят предлага този комплект с 50% понижение!


ВНИМАНИЕ : Броят на комплектите на промоционална цена е стеснен, а количествата се разпородават бързо! Ако желаете да се превърнете в същински създател на красиви лакомства и деликатеси, побързайте и поръчайте своя CakePro комплект в този момент .

БОНУС ! Рецепта за маслен крем: 150 г масло, 350 г пудра захар, 50 мл сладкарска сметана, 20 мл ванилов екстакт. Подготовка: Разбийте маслото, прибавете пресятата пудра захар, разрушената сладкарска сметана и ваниловия дестилат. Бъркайте до приемане на хомогенна примес. Разделете охладения крем, сложете бои по избор и напълнете поша.

Поръчайте незабавно и превърнете лакомствата в мини художествени творби
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР