Сещате ли се за онзи обем в косите, който получаваме,

...
Сещате ли се за онзи обем в косите, който получаваме,
Коментари Харесай

19 прически, които ни разкриват тайната на обема в косите

Сещате ли се за оня размер в косите, който получаваме, когато отидем на плаж? А за тези къдрици, като че ли преднамерено основани от морските талази? Да, от време на време всички мечтаем за тази небрежна, която наподобява толкоз нехайно и волно, че всички ни питат по какъв начин я реализираме. Е, към този момент не е нужно да вървим на плаж, с цел да получим този резултат. Трябва ни единствено експертен съвет и... спрей с морска сол. 

Той ни подсигурява стремежи размер, и то за дълго, а също по този начин поддържа косата повдигната през целия ден. Единствените неща, които са ни нужни, са вода и морска сол. Няма значение дали впръсквате на суха, или на мокра коса. Както и да го извършите, не би трябвало да сушите със сешоар, а би трябвало да я оставите сама да изсъхне за една нощ, като я увиете в специфична шапка или просто я вържете на кок. Можете да се доверите и на плитки. Благодарение на морската сол във водата, небрежните къдрици ще се задържат по-дълго, а размерът ще е замайващ. 

Морската сол обаче може да изсуши косата ви и по тази причина, когато изсъхне, е добре да нанесете арганово масло или кристали в краищата й. По този метод ще придадете и жизнеспособност. Ефектът ще е " уау ", а всички ще се чудят дали инцидентно не сте се поразходили по някой плаж, преди да отидете на работа. 
               
на Май 24, 2019 в 2:58 PDT
 
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР