Сещате ли се за онзи момент, в който сте попаднали

...
Сещате ли се за онзи момент, в който сте попаднали
Коментари Харесай

Как да изберем ослепителна рокля за всеки празник?

Сещате ли се за оня миг, в който сте попаднали на подобаващата дамска рокля в правилия миг за специфичния случай, а може би и за специфичния човек? Може да си го спомняте, само че Creative се грижи да го преживеете още веднъж, още веднъж и още веднъж. Все по-хубав и трогателен!

В магазини Creative асортиментът от дамски рокли за всеки мотив, размер, сезон и усет е огромен, а цените са извънредно ниски. Всеки ден има нови продукти, а също така и пониженията валят като проливен дъжд. Сега може да посетите уеб страницата на Creative и да се уверите в качеството освен на женските рокли, а и на всички артикули, които оферират. Не пропускайте пониженията!
За тези, които не знаят, в офертите на Creative са включени топ-продукти, последващи хитовите фешън трендове в международен проект. Екип от експерти се грижи за своите клиенти, като следи и показва последните трендове при дамските облекла – рокли, блузи, гащеризони, панталони, поли, потници. А най-хубавото е, че цените са извънредно преференциални!

Creative се отличава с качествени материи, съвършени кройки и извънредни модели за взискателната модерна жена, която желае да подчертае своята характерност, фигура, усет и жанр. Стоките се оферират три размера – S, M и L.
Ако към момента не сте се изкушили да го извършите, чуйте това – те продават в цели 9 страни - България, Гърция, Румъния, Чехия, Хърватия, Словакия, Унгария, Словения и Германия.

Ако предпочитате да се уверите в качеството на женските облеклата и аксесоари, които Creative са подбрали с доста обич за Вас, можете да посетите магазините на следните адреси:
гр.София, Студентски град, бул.Акад.Борис Стефанов 4. Работното време на магазина е всеки ден от 09:30 до 20:30 (без почивен ден). Телефон за връзка: 089 012 89 89
гр.Благоевград, кв.Еленово, ул.Преслав 2 . Работното време на магазина е от 09:30 до 19:30. Телефон за връзка: 0878 68 07 77

Гр. Пловдив, ул. Райко Даскалов 41. Работното време на магазина е от 10:00 до 19:30. Телефон за връзка: 0890 20 01 02
Заповядайте!
 
Предстои отварянето на още магазини в страната. Ние към този момент нямаме самообладание! А ти?
Ако и ти си толкоз припрян като нас, отиди в уеб страницата на Creative и разгледай всичките им оферти. Сега можеш да се възползваш от пониженията за роклите и всички останали дамски облекла до 70%.

Не се притеснявай да посетиш и физическите им обекти, защото магазините се дезинфекцират постоянно. Служителите съблюдават безусловно всички ограничения за сигурност и по едно и също време работят интензивно, с цел да Ви накарат да заблестите в своя ден с ослепителна дамска дреха.
Какво чакаш? После ще ни благодариш.
Приятно извършване на покупки!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР