Сервиз и екскурзия в Испания получи за порцелановата си сватба

...
Сервиз и екскурзия в Испания получи за порцелановата си сватба
Коментари Харесай

Певицата Лия от петричкото с. Кулата празнува порцеланова сватба 



Сервиз и екскурзия в Испания получи за порцелановата си женитба обичаната в Пиринско певица Лия, разкри самата тя. Със фамилиите си и 30 другари звездата и предприемачът Георги Вълканов отпразнуваха 20-годишнината на връзката си.

" Получихме доста дарове, само че към момента не сме ги отворили. Много порцеланови неща са поради порцелановата годишнина, измежду тях има и сервиз. Но безусловно на другия ден след тържеството заминахме в Южна Испания единствено двамата и това е подаръкът, който си направихме по този мотив. На мен ми беше фантазия да отида и съм очарована от културата на маврите “, описа Лия, която е родена преди 52 години в петричкото село Кулата.

Тя и мъжът й са обиколили 4-5 града, посетили са луксозни градини, впечатляващи крепости и неповторими катедрали.

" На излизане от замъка в Севиля влязохме в един магазин за сувенири и си купихме страхотна кръгла масичка за кафе от слонова кост с инкрустирано сребро. Взехме за другари сувенири, бижута, ароматизирани свещи, ветрила “, описа още звездата.

Тя признава, че не е усетила по какъв начин са се изтъркаляли тези 20 година с половинката й.

" Като върна лентата обратно, доста бързо и бурно минаха. Равносметката ни е едно прелестно дете, което към този момент е на 16 година Малко преди да се срещнем, Жоро е стартирал своя бизнес с интернационален превоз и през уикенда ще честваме 20 година и на неговата компания. Сега се усещам още по-добре, непрестанно сме ръка за ръка. Връзката ни стана още по-спокойна и хармонична, защото към този момент се познаваме доста добре - и себе си, и колегата си “, показа Лия пред " Телеграф “.

След като през пандемията издаде албум с шлагери, певицата завършва записи и на диск с македонски песни, а наесен приготвя двоен концерт промоция.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР