Сервитьорка от Ню Джъси получи като бакшиш автомобила на редовните

...
Сервитьорка от Ню Джъси получи като бакшиш автомобила на редовните
Коментари Харесай

Сервитьорка получи като бакшиш кола от клиенти

Сервитьорка от Ню Джъси получи като бакшиш автомобила на постоянните си клиенти - 2006 Nissan Altima, споделя организация UPI.

Двойката Лиса Аяла и Джейсън Медина за следващ път останала удовлетворена от обслужването на Лиса Молет. Но вместо да ѝ оставят някой и различен $ за бакшиш, те ѝ дали ключа на персоналния си автомобил с съпътстващата записка: " Лиса, това е за теб! "

New Jersey couple tips diner waitress with a car: 'She's our favorite person'

— Eyewitness News (@ABC7NY)
Келнерката, която обслужвала двойката в продължение на две години, избухнала в сълзи от неспокойствие. " Има доста положителни хора по света, само че надали се срещат мнозина, които вместо бакшиш, да подаряват личната си кола! ", съобщи госпожа Молет която, дружно със брачна половинка си, се срещнала с Медина преди две години, когато пристигнали за пръв път в сладкарница на окръг Камден.

Клиентската двойка изясни, че автомобилът бил в доста положително положение, тъй като бил употребен рядко. Аяла и Джейсън Медина разполагали и с други, по-нови коли. Те си спомнили за проблемите на келнерката, която споделила с тях, че нейният автомобил плачел за главен ремонт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР