Серумът за растеж на мигли се превърна във все по-налагащ

...
Серумът за растеж на мигли се превърна във все по-налагащ
Коментари Харесай

Какво е добре да знаем за серумите за растеж на мигли

Серумът за напредък на мигли се трансформира във все по-налагащ се артикул в последните години, а доста от ползващите го уверено настояват, че в действителност работят безотказно. И че даже резултатът е толкоз впечатляващ, че може да бъде съпоставен (и даже объркан) с изкуствени мигли.
 Могат ли изкуствените мигли да бъдат рискови за очите
Опасни ли са изкуствените мигли за очите

Мнението на експертите

Всички артикули за мигли, без значение по какъв начин тъкмо се ползват, са основани с една и съща цел - за поощряване растежа на естествените мигл и, което ги удължава и сгъстява при постоянна приложимост. Чрез съществени съставки като пантенол, пептиди и биотин , серумите усъвършенстват усвояването на хранителни субстанции в кръвния поток.

Ако в никакъв случай досега не сме употребявали сходна козметика, добре е като за начало да създадем тест за сензитивност . За задачата нанасяме малко количество от серума върху дребен сектор на челото или в профил на врата и изчакваме към 24 часа. Важно е да се внимавате с подобен вид артикули, употребявани в непосредствена непосредственост до очите.

Препоръчва се потреблението на серуми да бъде в интервал на 8 до 12 седмици , което подхожда на цялостния цикъл на напредък на миглите. Обикновено се нанася един път на ден и изрично се заобикаля несъразмерната приложимост.

Трябва ли да използваме серума вечно

Ако спрем да използваме продукта, ще се върнат към естествения си напредък и етапи на опадане. Така че мигли, които се появят ще наподобяват по този начин, както са изглеждали в началото, преди използването на козметика.

Затова, в случай че харесваме резултатите от серумите за мигли, сме " доживотни пандизчии ", написа Independent. Но може да понижим честотата на приложимост. След като реализираме мечтаните резултати  използваме серума три до четири пъти седмично, с цел да поддъжане на мечтаната дължина.
 Снимка 627482

Има ли аргументи серумът да не работи

Правилното нанасяне е от основно значение за обезпечаване на бързо и дейно деяние. Важно е доближи до корените и космените фоликули. Добре е да се заобикаля преди този момент потреблението на други артикули като почистващи препарати или серуми на маслена основа, защото те могат да основат преграда, която да попречи на вярното асимилиране.

От главно значение е и да бъдем поредни в ежедневната приложимост най-малко няколко седмици, преди да забележим забележима разлика.
 5 навика, които скрито повреждат косата
5 навика, които скрито повреждат косата

Без да си даваме сметка

И въпреки всичко някои медицински положения , хормонални промени и фактори, свързани с метода на живот, могат да повлияят на резултатите от серумите за мигли. Генетиката също играе роля, защото всеки човек естествено има индивудуален растежа на косата, миглите или веждите. Това не значи, че серумът няма да работи, само че може да докара до по-малко значими резултати.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР